Merk
Type
Bouwjaar
Registratie
Motor type
Motor inhoud
Vermogen
Teller stand
Kleur

 

MK
Indy
2001
18-9-2001
Honda Fireblade
900cc
140pk
22000
geel

€ 9.000,-
£8,016 $11,047

Sevens met motorfietsmotoren worden erg zeldzaam.  Door de lichte aandrijflijn en hoogtoerige Honda Fireblade motor, zijn de acceleratie prestaties van deze auto vergelijkbaar met die van eenzelfde auto met automotor met 40pk meer. De aandrijflijn is gewoon met een cardanas vanaf de motor, dus geen slijtagegevoelige ketting.

Het sequentiele schakelen is een bijkomende leuke feature voor de auto's met motorfietsmotor. Bij automotor kost een sequentiele bak alleen al snel 12000 euro, hier krijg je hem er gratis bij.

Dit soort auto's kunnen door nieuwe wetgeving niet meer op kenteken gezet worden en zijn daarom erg zeldzaam aan het worden. Deze is geheel straatlegaal met de benodigde vrijstellingen voor geregelde uitlaatgasemissiebestrijding.

De MK is een brede seven waar bijna iedereen wel in past.
Deze auto is ook voorzien van een achteruit/reverse dmv elektrische aandrijving en een boardcomputer.

Momenteel is de motor defect. Er zit een goede ruilmotor bij. Wij kunnen hem ook maken in overleg tegen niet al te hoge meerprijs. Dit is dus een leuk goedkoop kansvol projekt voor iemand die nog een correct geregistreerde MK indy wil hebben om nog iets aan te doen.

Chinese (Traditional)DutchEnglishFrenchGermanItalianJapanesePolishPortugueseRussianSpanish