Merk
Type
Bouwjaar
Registratie
Motor type
Motor inhoud
Vermogen
Teller stand
Kleur

 

 

MEV/Evil twin
Zonta
2009
7-4-2009
Ford Zetec
1800cc
120pk
2400
Geel reflecterend

€ 12.500 
£11,133 $15,343

De MEV Rocket is een geweldig leuk concept. Het is een middenmotor auto, gebaseerd op de aandrijflijn van de Ford Focus.
De betrouwbare Zetec motor geeft de auto enorm sportieve prestaties met het lage gewicht van onder de 600kg. Doordat de motor achterin ligt, is de traktie enorm goed en het rijgedrag komt in de buurt van dat van lichte formule auto's.

Speciale uitvoering van de Mev Rocket, maar dan met nog leukere vormgeving en speciale centrale rollbar. Straatlegaal geregistreerd als Evil-Twin. Zie onderste foto! Niet te verwarren met een vele malen duurdere Ariel Atom.
Wij vragen ons af of de duivel dit bedacht heeft maar de auto "goes like hell".
De auto is desgewenst ook links gestuurd af te leveren.

De fluoriserende kleuren geven de auto, buiten zn extreme design, een nog fascinerendere "look"

Er is een TV reportage van deze Zonta te zien op youtube, voor de duidelijkheid dient vermeld te worden dat de auto aanvankelijk voorzien was van een Smart motor en bak en later in opdracht van een klant door de fabrikant is omgebouwd naar Ford Zetec, alles correct op kenteken.
Deze Rocket is destijds de eerste auto geweest en staat geregistreerd als EvilTwin, het bedrijf dat destijds deze auto onder licentie ging bouwen op Smart basis. Door de vraag in de markt is echter toch gekozen voor de betere Ford Focus techniek. 

Zie hier een leuke tv reportage van de auto

Chinese (Traditional)DutchEnglishFrenchGermanItalianJapanesePolishPortugueseRussianSpanish