Merk
Type
Bouwjaar
Motor type
Motor inhoud
Vermogen
Teller stand

Toyota
Landcruiser HJ60
1982
Toyota
4000cc
105pk
525000

€ 11.500,- Marge

Zelden vind je klassieke auto's  die 3500kg mogen trekken, deze Landcruiser mag dat. Daarnaast ook nog een 100pk sterke 6cil diesel met een prachtige sound.

Het is een ideale bedrijfsauto voor iemand die geen 3000euro per jaar aan wegenbelasting wil betalen en je kan er gewoon met 6 personen mee weg (3 plaatsen voorin). Ook ben je vrijgesteld voor de milieuzones straks, dus de aannemer kan er gewoon mee in de stad zn werk uitvoeren.  Ook voor offroad aktiviteiten is dit een ideale auto.
De 4L 6cilinder diesel loopt prachtig met genoeg koppel en vermogen.

Aan de betrouwbaarheid van de Landcruiser kunnen geen andere merken tippen. Je vindt ze zelden nog betaalbaar zoals deze.

Er zijn recent wat essentiele zaken vernieuwd zoals de achteras keerringen, en beide koppelingscilinders, carrosseriesteun en kleine apk werkzaamheden zijn uitgevoerd. Hij is onlangs weer voor 2 jaar apk gekeurd.

Het chassis is in goede staat, er is op een paar punten gelast en geen sporen van rottigheid.
De carrosserie heeft op enkele plaatsen wat roestplekken die de komende tijd aandacht moeten krijgen. Over het algemeen is het plaatwerk netjes. De achterklep is vervangen

Het interieur is ook netjes behalve de bestuurdersstoel, die heeft een scheur op de bekende plek.

Wat leuk is , is dat er een PTO op de versnellingsbak zit (4bak), die met een as een lier kan aandrijven. De lier zit er niet bij, de as loopt wel tot aan de bumper.

Met wat aandacht heb je nog jaren plezier van deze Landcruiser