Merk
Type
Bouwjaar
Motor type
Motor inhoud
Vermogen
Teller stand

Formula
27
1998
Ford
1600
125pk
76000km

€ 12.950,- Marge
£11,534 $15,895

Voor iemand die een goed sturende seven wil hebben met betrouwbare modernere techniek is de Formula 27 zoals deze de voordeligste keus op de markt van sevens met modernere techniek.
DE inboard schokbrekers met Rocker arms zorgen voor een laag onafgeveerd gewicht en deze auto's stonden dan ook bekend op goed rijgedrag, dat merk je echt als je ermee rijdt. Het rijdt erg vriendelijk en de wegligging is beter dan de meeste sevens.

De betrouwbare Ford Zetec sigma injectiemotor zoals je ook oa in de caterhams tegenkomt heeft een aftermarket ECU en is licht getuned tot 125pk. De motor is later ingebouwd en van recenter bouwjaar dan de auto.
De erg platte smalle stoelen zijn een jaar oud en geven de bestuurder meer ruimte. Het prachtige uitlaatsysteem met catalysator is geheel van RVS. De auto is netjes afgewerkt met bedrading en afwerking onder de motorklep op hoog nivo

Het is een complete seven, met los erbij een reservewiel met houder voor wie "add lightness" teniet wil doen. Verder deurtjes, dakje en een tonneay cover.