Merk
Type
Bouwjaar
Motor type
Motor inhoud
Vermogen
Teller stand

Formosa
120 236cm
1966
Triumph
1996
110pk
NB

€ 27.500,- Marge
£24,493 $33,754

Prachtig gebouwde concept jaren 50 auto, in de trend van de lemans racers van weleer. Deze auto lijkt zo authentiek uit die tijdgeest dat je er zo mee kan aansluiten bij echte auto's uit die tijd. Een replica is het niet, het is een inspiratie met oud Italiaans en Engels karakter, afgewerkt met aluminium en techniek van de Triumph gt6. De mooie 6 cilinder maakt een prachtig geluid, de spaakwielen en oldschool kunststof body in patina stijl geven de auto een prachtige uitstraling. Dit gaat een stukje verder dan wat we binnen de kitcar wereld gewend zijn.

Het bouwjaar 1966 maakt de auto interessant voor export en houderschap zonder kosten , WA verzekering voor een paar tientjes per jaar, en er is geen verplichte apk keuring meer.

Het model is erg breed van binnen dus hier past iedereen in. We leveren ook de bodies, desgewenst met donor auto's zodat je deze auto zelf kunt bouwen, meer info daarover vind je hier

Deze auto moet je in het echt zien, voelen en horen dan ben je verkocht, zeker als je prijzen voor iets vergelijkbaars ziet.