Merk
Type
Bouwjaar
Motor type
Motor inhoud
Vermogen
Teller stand

Skoda
Banham Spyder
1983
Skoda
1174cc
65pk
NB

€ 12.500,- Marge
£11,133 $15,343

Deze Banham Spyder is in Nederland gebouwd in de periode 2000-2005. Hij is toen bij de RDW goedgekeurd voor de huidige samenstelling  dus het kenteken is volgens de specificaties. Dit is gedaan op de 2/3 regeling met behoud van chassis en aandrijflijn dus het bouwjaar van de skoda van 1983 blijft behouden.  Het gehele keuringstrajekt is gedocumenteerd door keuringsrapporten van de RDW.

Er zit afwerk-werkzaamheden aan carrosserie en interieur. De auto is nooit gespoten.  Er wordt een losse hardtop meegeleverd en nieuwe stoelen. De auto wordt als project verkocht en de prijs is daarom zeer interessant. Dit is wel een aantal weken werk nog maar heel goed in te schatten en er hoeft weinig geld geinvesteerd te worden om dit tot een waardevolle geliefde kitcar te brengen in het genre wat erg gewaardeerd wordt.

Het chassis is volledig nieuw gemaakt, evenals ophanging , remmen, motor en versnellingsbak zijn ook volledig nieuw en dit is allemaal gedocumenteerd. Er zijn veel foto's van de opbouw van de auto.