Media

Eind jaren 90 20ste eeuw tot september 2000, zijn er maar liefst 38 episodes uitgezonden van het Engelse programma Kits ‘n’ cruising. Tot voor kort was zelfs ons het bestaan hiervan onbekend maar nu is het er dan voor elk gewenst moment, op het Youtubekanaal van Men and Motors.

Dit was een echte hotrod- kitcar special, gepresenteerd door oa Richard Hammond en kitcargoeroe Ian Stent. De productie was in handen van Neil Winnington, Deze man die onlangs onze gast mocht zijn is overigens ook een lopende kitcar bijbel.

We maken hier een collage van de episodes maar dan met vermelding van de besproken kitcar merken zodat het als index gebruikt kan worden. Dit wordt een leuke naslag voor geinteresseerden en extra leuk voor mensen die een dergelijke kitcar bezitten. In de reportages ben ik reeds velen van de door mij geimporteerde kitcars tegengekomen van de afgelopen 18 jaar en wie weet komt die van jullie er ook voorbij. Zoek maar hier of via de site van kitcarcollection op merk en je komt gegarandeerd content tegen in 1 van de afleveringen van Kits ‘n’ cruisin’.

Verder weet de media ons ook te vinden. Je vindt hier diverse reportages van televisie en videokanalen over ons.