Mooi nieuw spul binnen!

VERKOCHT Dit is een echt vette kitcar, Fiero V2, geinspireerd op de Prowler, gebouwd door Fiero Factory. Lichter dan het origineel met een mooi spaceframe. Techniek van de Ford Sierra Xr4i met 2.8L i  v6 motor.

Dit is een van de zeldzame linksgestuurde exemplaren.  Prachtige dikke velgen en een degelijke cabriokap en luxe stoelen maken dit een geschikte luxe snelle daily driver

VERKOCHT

Ultima….when kitcars cross the line of supercars!

Er is er weer 1 hier! De top in Kitcars en droom van elke kitcarrijder: Ultima

De inspiratie was een groep C auto, bereikbaar voor een groter publiek, voor weg en circuitgebruik. Ontworpen door Lee Noble midden jaren 80.
Later verkocht Noble cars de Ultima aan Ted Marlow die de auto's doorontwikkelde.

Lees hier de complete history van het merk Ultima,  http://www.ultimasports.co.uk/Content.aspx?f=history
Van Lee Nobles nummer 1 , tot de Mclaren connectie en het wereldrecord 0-100mph-0 in 2004 met een 640pk Ultima GTR  en later met de GTR720 die ook het laprecord brak bij Topgear en de vloer aanveegde met een door Schumachers bestuurde auto. Jeremy Clarkson over de Ultima GTR640 "An amazing car that holds virtually every road car world speed record in existence".

En dan te bedenken dat wij deze auto goedkoper verkopen dan menig middenklasse auto kost!!

 

 

Een Robin Hood semie klassiek kenteken,groot en goedkoop

Merk
Type
Bouwjaar
Registratie
Motor type
Motor inhoud
Vermogen
Teller stand
Kleur

 

 

Robin Hood
Exmo widebody
NB
1-8-1983
Ford 
1998cc
140pk
10000
Blauw

€ 6.950 
£6,190 $8,531

Voor mensen met een lager budget die meer ruimte zoeken is deze Robin Hood een leuke start in de kitcar wereld.

De auto is breder dan vele andere merken waardoor de meeste mensen hier goed inpassen. De 2 liter Ford motor is krachtig genoeg voor sportieve prestaties. Ook zitten er deurtjes bij de auto.

Het chassis is geheel rvs legering, kan niet roesten. De techniek motor,bak,remmen, stuurinrichting , aandrijfas,differentieel, is volledig van de Ford Sierra inclusief de onafhankelijke achterwielophanging die deze auto een comfortabel rij karakter geeft in tegenstelling tot veel anderen met starre as.

Het semie klassieke kenteken van 1983 maakt de auto wel heel voordelig in gebruik. Het kenteken is van dat jaar omdat de donor Ford Sierra uit dat jaar kwam, De Robin Hood zelf is jonger.