Jaguar Dtypes spreken tot de verbeelding.
Nu is er de mogelijkheid zo’n exoot te bouwen op een klassiek kenteken. Wij leveren de body en desgewenst de donor auto met kenteken.
De kit wordt geleverd als polyester body in kleur met deuren en motorklep.

Geen bpm of moeilijke keuringen, de TVR donorauto heeft al kenteken van 70er of 80er jaren al naar gelang de keuze van de donor. Dit is net als de Concept car van ons, een van de 2 kits op de Nederlandse markt van dit caliber die zo eenvoudig op kenteken kan via de 2/3 regeling ** zonder BPM en individuele keuringskosten zoals de meeste andere kits. Totaalbudget om deze auto te bouwen zoals op de foto ligt tussen de 12 en 25 mille afhankelijk van de eisen gesteld aan techniek(nieuw of gebruikt), kwaliteit donordelen, spuitwerk, afwerking zoals soort velgen,stoelen en dat soort zaken. Er zijn dus geen kentekenkosten voor IVA keuringen en geen bpm. Bovendien is de auto wegenbelastingvrij vanwege 40+ bouwjaar. Marktwaarde voor kant en klaar gebouwde auto’s begint rond de 30 mille dus het is zeker een goede investering om dit mooie model zelf te bouwen.

De bouw is leuk om te doen en een waardevaste investering.  Neem contact op voor uitleg over deze mooie kit.    Ook de interieurdelen als stoelen, maar ook spaakvelgen , houten sturen en verlichting kunnen we leveren als extra.

De kit wordt uitsluitend als origineel dus rechts gestuurd geleverd.

Prijs Body 4950€

Wij hebben ook een complete demo auto reeds op nederlands oldtimerkenteken van 1980. Basis is de TVR Wedge slechts €17950,
Er dient nog wat aan het interieur te gebeuren en hij moet gespoten, kan ook in overleg tegen meerprijs door ons gedaan worden.
zie foto onder.

** de 2/3 regeling houdt in dat 2/3 van het originele voertuig behouden moet blijven en 1/3 gewijzigd mag worden. zie ook hier over keuring en wetgeving. Dit geldt voor voertuigen tot bouwjaar 1998 en de 3 bedoelde componenten zijn: chassis, aandrijflijn en carrosserie. In het geval van deze kit wordt dus enkel de carrosserie gewijzigd waardoor de auto enkel op apk punten wordt beoordeeld bij de RDW.