Merk
Type
Bouwjaar
Motor type
Motor inhoud
Vermogen
Teller stand

Formosa
120 236cm
1982
Ford
1600
95pk
NB

€ 24.500,- Marge
£21,821 $30,072

Prachtig gebouwde concept jaren 50 auto, in de trend van de lemans racers van weleer. Deze auto lijkt zo authentiek uit die tijdgeest dat je er zo mee kan aansluiten bij echte auto's uit die tijd. Een replica is het niet, het is een inspiratie met oud Italiaans en Engels karakter, afgewerkt met aluminium en techniek van de Ford escort mk1/2. De spaakwielen en oldschool kunststof body in patina stijl geven de auto een prachtige uitstraling. Dit gaat een stukje verder dan wat we binnen de kitcar wereld gewend zijn. De auto heeft het gewicht van een superseven, rond de 700kg.

Het bouwjaar 1982 maakt de auto interessant voor export en houderschap zonder kosten , WA verzekering heb je voor een paar tientjes per jaar.

Het model is erg breed van binnen dus hier past iedereen in. We leveren ook de bodies, desgewenst met donor auto's zodat je deze auto zelf kunt bouwen, meer info daarover vind je hier

Deze auto moet je in het echt zien, voelen en horen dan ben je verkocht, zeker als je prijzen voor iets vergelijkbaars ziet.  De carrosserie is afgewerkt in patina stijl, nieuw spuiten kan in overleg in kleur naar keuze.

 

Deze auto's leveren we ook als bouwpakket al dan niet inclusief een donor auto met kenteken, meer info vind je hier: https://www.kitcarcollection.com/kitcarsite/cc50s